Porkkanapiirakka

POHJA
Vaahdota 4 munaa ja 4dl sokeria.

Lisää 4dl porkkanaraastetta.

Sekoita 4,5dl vehnäjauhoa, 3tl leivinjauhetta, 1tl soodaa ja 4tl kanelia.

Lisää ne vuorotellen rasvan kanssa.

Paista 200 asteessa 15-20min.

KUORRUTUS
Vaahdota voi ja sulatejuusto.

Lisää tomusokeri ja vaniljasokeri.

Vatkaa kuohkeaksi.

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 77 grammaa

Tuuriviili
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu43g55kcal4.8g0.1g3.9g0g
Sokeri 62g249kcal0g61.4g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g71g20kcal0.4g4.2g0.1g1.8g
Vehnäjauho puolikarkea 53g182kcal5.4g37.1g0.6g1.9g
Leivontamargariini, Sunnuntai vähälaktoosinen36g260kcal0g0g28.9g0g
Sunnuntai margariini (Raisio), annos 15g18g130kcal0.2g0.2g14.5g0g
Olympia perinteinen (Valio), annos 100g18g45kcal2.5g0.6g3.6g0g
Tomusokeri 1dl=60g45g181kcal0g45.2g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.7g2.9kcal0g0.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana693g2250kcal26.6g299g103.2g7.4g
Valittu annoskoko347g1125kcal13.3g149.5g51.6g3.7g
Annoskoko puolitettuna173g562kcal6.7g74.8g25.8g1.9g
Arvot/100g100g324kcal3.8g43.1g14.9g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=356081