Porkkana-mustapekkasosekeitto

Kiehauta vesi ja lisää kasvisliemijauhe tai -kuutio.

Lisää kuoritut, pilkotut kasvikset ja keitä kunnes ovat pehmeitä.

Mausta suolalla ja mahdollisesti yrteillä.

Soseuta ja sekoita mustapekka joukkoon kunnes juusto on sulanut.

Raejuusto sopii tämänkin keiton päälle proteiinilisäksi.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 1110 grammaa

Linssipapu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 156g0kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g78g22kcal0.5g4.6g0.2g2g
Peruna, vanha, kuorittu 47g36kcal0.9g7.3g0.1g0.5g
Sipuli 16g4.7kcal0.2g0.7g0g0.3g
Kesäkurpitsa zucchini 31g5.6kcal0.2g0.8g0.1g0.2g
Reformi kasvisliemivalmiste yrtti (1 kuutio 12g)3.1g7.2kcal0.6g0.4g0.4g0g
Mustapekka tuorejuusto (Valio)16g73kcal1.9g1.1g6.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana694g297kcal8.6g29.8g15.4g6g
Valittu annoskoko347g149kcal4.3g14.9g7.7g3g
Annoskoko puolitettuna174g74kcal2.2g7.5g3.9g1.5g
Arvot/100g100g43kcal1.2g4.3g2.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=147704