Pannukakku (maidoton)

Vatkaa 4 kananmunaa ja 1 l kauramaitoa sekä 1 dl sokeria sekaisin.

Lisää vehnäjauhot 5 dl vähitellen ja hyvin sekoittaen.

Lisää sulatettu rasva 100g/1dl hyvin sekoittaen ja mausta noin 1 tl suolaa.

Anna turvota huoneenlämmössä noin 30 min.

Kaada leivinpaperilla vuoratulle uuninpellille ja paista uunin keskiosassa noin 45 min 200 C.

Huom! Varmista vielä ettei rasva sisällä maitoproteiinia.

Leikkaa 16 palaan hieman jäähdyttyä.

Tarjoa esim.

mansikkahillon tai omenahillon kera.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 108 grammaa

Perhosia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 650g2230kcal66.2g455g7.8g22.8g
Sokeri 170g690kcal0g169.8g0g0g
Kananmuna, omega, kuoreton 440g610kcal55g1.3g43.1g0g
Margariini 60%, becel laktoositon 200g1061kcal0g0g120g0g
Kaurajuoma, GoGreen2000g800kcal20g120g20g12g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6920g10783kcal282.4g1492.2g381.8g69.6g
Valittu annoskoko3460g5392kcal141.2g746.1g190.9g34.8g
Annoskoko puolitettuna1730g2696kcal70.6g373.1g95.5g17.4g
Arvot/100g100g156kcal4.1g21.6g5.5g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=56526