Perunasalaatti

Keitä 8-10 perunaa vedessä ja anna niiden jäähtyä.

Pistä 2 dl jogurttia valumaan kahvisuppiloon suodatinpaperin kanssa.

Leikkaa perunat, etikkakurkku ja sipuli sekä ruohosipuli silpuksi.

Mausta valunut jogurtti suolalla, 1 mm sokeria, mustapippurilla ja 1 tl etikkaa.

Yhdessä annoksessa on noin 65 kcal.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 108 grammaa

Juustonaksu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 2240g1705kcal42.1g347.2g4.5g22.4g
Luonnonjogurtti, rasvaton 0,5% (Ingman)800g320kcal32.8g42.4g4g0g
Sipuli (kuorittu)40g11kcal0.5g1.9g0.1g0.7g
Maustekurkku320g53kcal2.2g9.6g0.3g5.8g
Ruohosipuli, tuore40g11kcal0.6g1.5g0.2g0.4g
Sokeri 4g16kcal0g4g0g0g
Valkoviinietikka (Rajamäen)20g4kcal0g1.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6928g4240kcal156.4g815.8g18.2g58.6g
Valittu annoskoko3464g2120kcal78.2g407.9g9.1g29.3g
Annoskoko puolitettuna1732g1060kcal39.1g204g4.6g14.7g
Arvot/100g100g61kcal2.3g11.8g0.3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=238234