Kanavuoka

1. ruskista rintapalat kevyesti pannulla
2. nosta vuokaan: mausta sitruunankuorella, pippurilla, suolalla
3. lisää kesäkurpitaviipaleet ja tomaatit
4. sekoita kanaliemi (1dl), parmesanraaste, sinappi, 1tl rakuunaa ja ranskanerma
5.valuta seos vuokaan
6. 25min 200 asteta

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 289 grammaa

Faikku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin rintafile paistettu1440g2337kcal400.3g0g79.2g0g
Kirsikkatomaatti, suomalainen600g120kcal3.6g22.8g1.8g8.4g
Kesäkurpitsa600g102kcal2.4g15g3.6g4.2g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)30g78kcal3.9g3.6g5.4g0.1g
Ranskankerma Valio600g1680kcal15g21g168g0g
Sinappi 48g63kcal2.1g6.8g2.9g0.8g
Parmesanjuusto (Fiorucci), annos 10g150g582kcal49.5g0g42.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6936g9924kcal953.6g138.4g607g27g
Valittu annoskoko3468g4962kcal476.8g69.2g303.5g13.5g
Annoskoko puolitettuna1734g2481kcal238.4g34.6g151.8g6.8g
Arvot/100g100g143kcal13.7g2g8.8g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=383412