Suikalelihakastike

Lisäksi mustapippuria myllystä, chilijauhetta, 1 tl suolaa.

Poista lihapalasta ylimääräinen rasva ja mahdolliset kalvot.

Suikaloi liha.

Paista pienissä erissä pannulla.

Lisää pilkottu sipuli ja valkosipuli, kuullota hetki.

Lisää mausteet ja vesi, anna hautua nyt hiljalleen kannella peitettynä n. tunti.

Lisää kerma ja kiehauta.

Tarkista maku ja tarjoa riisin tai perunoiden kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 347 grammaa

Marika75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keittoliha naudan lavasta150g225kcal30g0g12g0.1g
Sipuli (kuorittu)13g3.4kcal0.2g0.6g0g0.2g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g2.6g2.7kcal0.2g0.4g0g0.1g
Vehnäjauho puolikarkea 2.5g8.6kcal0.3g1.7g0g0.1g
Ketsuppi, meira4.5g3.1kcal0.1g0.7g0g0g
Vesi125g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma Valio 5%50g30kcal0.6g1.4g2.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana694g545kcal62.8g9.6g29g1g
Valittu annoskoko347g273kcal31.4g4.8g14.5g0.5g
Annoskoko puolitettuna174g136kcal15.7g2.4g7.3g0.3g
Arvot/100g100g79kcal9g1.4g4.2g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=87160