Raparperipiirakka helppo ja nopea

Vatkaa muna ja sokeri vaahdoksi.

Lisää maito, vehnäjauho, leivinjauhe ja sulatettu rasva.

Sekoita ja kaada leivinpaperin päälle uunipellille, ripottele päälle raparperit.

Paista noin puoli tuntia 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 139 grammaa

Maxitar
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 12g16kcal1.4g0g1.2g0g
Sokeri 53g216kcal0g53.2g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 81g279kcal8.3g57g1g2.8g
Leivinjauhe 3.1g5.5kcal0.2g1.2g0g0g
Flora margariini 60, annos 10g21g113kcal0g0.1g12.5g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen73g24kcal2.4g3.6g0g0g
Raparperi, tuore104g32kcal0.7g5.7g0.1g1.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana695g1373kcal26g241.6g29.6g8.6g
Valittu annoskoko348g686kcal13g120.8g14.8g4.3g
Annoskoko puolitettuna174g343kcal6.5g60.4g7.4g2.2g
Arvot/100g100g198kcal3.7g34.8g4.3g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=180669