Matikkakeitto

Matikka kiehumaan pippurien ja suolan kanssa.

Matikka pois 15 min päästä ja perkaus.

Porkkanat liemeen ja loput kasvikset hetkeä myöhemmin.

Perattu matikka + mateen maksa viimeisenä.

Kerma ja tilli valmiin keiton sekaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 556 grammaa

Koopra
AineksetMääräEnergiaPHRK
Made 49g33kcal7.6g0g0.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 172g0kcal0g0g0g0g
Peruna, vanha, kuorittu 52g39kcal1g8g0.1g0.5g
Porkkana 24g7.7kcal0.1g1.3g0g0.6g
Purjosipuli 16g3.6kcal0.3g0.4g0g0.3g
Ruokakerma emmental (Arla keittiö), annos 200g31g53kcal1.1g1.7g4.7g0g
Mustapippuri 0.5g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Tilli, tuore 3.9g1.2kcal0.1g0g0g0.1g
Ruokasuola jodioitu 0.7g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana695g279kcal20.6g23.2g10g3.2g
Valittu annoskoko348g139kcal10.3g11.6g5g1.6g
Annoskoko puolitettuna174g70kcal5.2g5.8g2.5g0.8g
Arvot/100g100g40kcal3g3.3g1.4g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=344334