Kalkkunarisotto

Laita riisi kiehumaan.

Kypsennä paistinpannulla kalkkunasuikaleena.

Kypsennä kasvikset.

Kaikki sekaisin, mausta ja lisää aivan lopuksi persilja.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 278 grammaa

Rezku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kalkkunan rintafilee 63g77kcal16g0g1.4g0g
Vihannekset kypsä (Findus), annos 100g63g22kcal0.6g2.8g0.3g2.2g
Suola, annos 3g0.9g0kcal0g0g0g0g
Vesi188g0kcal0g0g0g0g
Soijakastike 5.6g3.4kcal0.3g0.5g0g0g
Persilja 1.3g0.3kcal0g0g0g0.1g
Riisi tumma 27g93kcal1.9g19.2g0.6g1.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana695g392kcal37.6g45g4.6g6.8g
Valittu annoskoko347g196kcal18.8g22.5g2.3g3.4g
Annoskoko puolitettuna174g98kcal9.4g11.3g1.2g1.7g
Arvot/100g100g56kcal5.4g6.5g0.7g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=381147