Porkkanasosekeitto

Keitä kuoritut porkkanat ja perunat kasvisliemellä maistetussa vedessä.

Lisää loppuvaiheessa kypsennystä omenat.

Soseuta, kun on kypsää.

Lisää saostusaine ja keitä hetki.

Lisää ruokakerma ja mausta basilikalla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 309 grammaa

Noora2011
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 132g0kcal0g0g0g0g
Porkkana 73g24kcal0.5g4.1g0.1g1.9g
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 23g17kcal0.4g3.5g0g0.2g
Omena, ulkomainen, keskiarvo, kuorineen 75g29kcal0.1g6.1g0.1g1.1g
Kasvisliemijauhe (Reformi), annos 6.5g4.9g8.1kcal0.8g1g0.1g0g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 0.6g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)38g60kcal1g1g5.6g0g
Maizena vaalea suuruste (Unilever), annos 5g1.9g6.9kcal0g1.6g0.1g0g
Basilika, tuore 0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana695g290kcal5.6g34.6g12g6.4g
Valittu annoskoko348g145kcal2.8g17.3g6g3.2g
Annoskoko puolitettuna174g73kcal1.4g8.7g3g1.6g
Arvot/100g100g42kcal0.8g5g1.7g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=227548