Punajuuri-sillikaviaari

Huuhtele sillifileet ja valuta hyvin.

Kuori ja hienonna kananmunat ja sipuli.

Hienonna sillifileet ja etikkapunajuuret pieniksi paloiksi.

Kääntele ainekset sekaisin muna- ja sipulihakkeluksen kanssa.

Sekoita smetana, ranskankerma, tilli, sinappi ja mausteet.

Sekoita smetanaseos silliseokseen.

Anna maustua viileässä vähintään tunti ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 618 grammaa

Slaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Matjessillifileet, pirkka84g211kcal9.3g13.5g13.5g0g
Kanamuna kuoreton, annos 100g68g96kcal8.4g0.2g7g0g
Sipuli (kuorittu)28g7.6kcal0.4g1.4g0.1g0.5g
Etikkapunajuuri 28g10kcal0.3g1.9g0.1g0.5g
Smetana (vähälaktoosinen) (Rainbow), annos 60g68g223kcal1.4g1.7g23.6g0g
Ranskankerma, Milbona56g164kcal1.3g1.7g16.9g0g
Tilli, tuore 4.2g1.3kcal0.2g0g0g0.1g
Sinappi 9g12kcal0.4g1.3g0.5g0.2g
Sokeri 2.3g9kcal0g2.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana695g1467kcal43.4g47.8g123.4g2.6g
Valittu annoskoko348g734kcal21.7g23.9g61.7g1.3g
Annoskoko puolitettuna174g367kcal10.9g12g30.9g0.7g
Arvot/100g100g211kcal6.2g6.9g17.8g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=261388