Suikalelihakastike

Lisäksi mustapippuria myllystä, chilijauhetta, 1 tl suolaa.

Poista lihapalasta ylimääräinen rasva ja mahdolliset kalvot.

Suikaloi liha.

Paista pienissä erissä pannulla.

Lisää pilkottu sipuli ja valkosipuli, kuullota hetki.

Lisää mausteet ja vesi, anna hautua nyt hiljalleen kannella peitettynä n. tunti.

Lisää kerma ja kiehauta.

Tarkista maku ja tarjoa riisin tai perunoiden kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 347 grammaa

Marika75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keittoliha naudan lavasta1500g2249kcal299.9g0g120g1.5g
Sipuli (kuorittu)125g34kcal1.6g6g0.2g2.1g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g26g27kcal2.1g4.3g0.2g0.5g
Vehnäjauho puolikarkea 25g86kcal2.5g17.5g0.3g0.9g
Ketsuppi, meira45g32kcal0.7g7.2g0g0g
Vesi1250g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma Valio 5%500g300kcal6g14g25g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6940g5455kcal625.6g98g291.4g10g
Valittu annoskoko3470g2727kcal312.8g49g145.7g5g
Annoskoko puolitettuna1735g1364kcal156.4g24.5g72.9g2.5g
Arvot/100g100g79kcal9g1.4g4.2g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=87160