Tonnikalapasta

Viipaloi sipuli ja kuullota öljyssä.

Lisää mausteet, tomaattipyree ja kerma.

Hauduta n. 5 min.

Lisää kuutioitu feta ja tonnikala.

Kuumenna kiehuvaksi.

Tarjoa pastan ja raikkaan salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 124 grammaa

Pox
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli, paistettu 349g353kcal4.5g17g28.6g6g
Suola, annos 3g17g0kcal0g0g0g0g
Tomaattisose tomaattipyree 314g239kcal14.1g40.5g0.6g3.1g
Kerma (Flora kevyt ja paksu 4 %), annos 100g1745g1047kcal17.4g78.5g69.8g10.5g
Tonnikalaa paloina vedessä (Rainbow) (185g)1012g1113kcal253g0g10.1g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl35g314kcal0g0g34.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6944g6132kcal578g272g288g39.2g
Valittu annoskoko3472g3066kcal289g136g144g19.6g
Annoskoko puolitettuna1736g1533kcal144.5g68g72g9.8g
Arvot/100g100g88kcal8.3g3.9g4.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=153481