Kana-parsakaaliwok

Murskaa valkosipulit ja sekoita se soijakastikkeen ja sokerin kanssa.

Lisää marinadiin pilkotut broilerin palat ja annan maustua noin 30 minuuttia.

Pilko sillä välin parsakaali, paprika ja sipuli.

Laita suureen kasariin kaksi ruokalusikallista öljyä.

Kun öljy on lämmintä kaada kasariin parsakaali ja paprika.

Paista noin kolme minuuttia, jonka jälkeen lisää mukaan sipuli ja paista jälleen noin kolme minuttia.

Lisää joukkoon vielä yksi ruokalusikallinen öljyä sekä marinoituneet kanat.

Kääntele seosta muutaman minuutin ajan.

Lisää sen jälkeen 2,5 desiä vettä sekä kanaliemikuutio.

Anna kiehua hetki, jonka jälkeen lisää maizena.

Hauduta, kunnes kanat ovat täysin kypsiä.

Lisää viimeisenä joukkoon cashewpähkinät.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 348 grammaa

Sannamaria88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin filee,ohutleike,atria 560g/4kpl120g144kcal22.8g1.1g5.2g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g3.8g3.9kcal0.3g0.6g0g0.1g
Soijakastike 10g6kcal0.5g0.9g0g0g
Ruokosokeri2.5g10kcal0g2.5g0g0g
Parsakaali brokkoli 125g44kcal5.8g2.4g0.4g3.1g
Suippopaprika, makea, Pirkka18g4.4kcal0.2g0.8g0.1g0.3g
Sipuli (kuorittu)28g7.4kcal0.4g1.3g0.1g0.5g
Cashewpähkinä 25g144kcal5g4.7g11.6g0.9g
Kanaliemikuutio (Maggi), annos 11g2.8g7.7kcal0.2g0.5g0.5g0g
Seesamöljy, kylmäpuristettu5g45kcal0g0g5g0g
Maizena maissitärkkelys8.8g31kcal0.1g7.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana696g893kcal70.6g44.8g45.8g9.8g
Valittu annoskoko348g447kcal35.3g22.4g22.9g4.9g
Annoskoko puolitettuna174g223kcal17.7g11.2g11.5g2.5g
Arvot/100g100g128kcal10.1g6.4g6.6g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=272721