Rahkamunakasrulla

Sekoita munat (5 kpl) ja rahka laita suolaa jos haluat.

Paista pellillä 175 asteessa kunnes jähmettyy.

Tee sillä aikaa täyte.

Tuo öljy tuossa siksi, kun käytin sienet ja sipulin pannulla.

Sekoita ainekset keskenään ja levitä paistuneelle munakaspohjalle.

Rullaa leivnpaperin avulla kääröksi ja käytä vielä uunissa sen verran että juusto sulaa, noin 8 min. Munia voi laittaa myös 6, koosta riippuen, vähän on 5 munaa nafti normikotitalousuunin pellille, mutta riittää kyllä kun jaksaa vaan levitellä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 116 grammaa

Sutianne
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 75g107kcal9.4g0.2g7.7g0g
Maitorahka, Valio, 0,375g49kcal8.3g3.2g0.2g0g
Tomaatti 66g15kcal0.4g2.3g0.2g0.9g
Mozzarella juustoraaste, valio15g44kcal3.9g0g3.2g0g
Kalkkunaleikkele ohuen ohut (Pouttu), annos 100g15g15kcal3g0.3g0.2g0g
Sieni tatti, hapero 86g24kcal1.6g2.5g0.4g1.6g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.9g8.1kcal0g0g0.9g0g
Sipuli 15g4.5kcal0.2g0.7g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana696g531kcal53.6g18.4g25.6g5.6g
Valittu annoskoko348g266kcal26.8g9.2g12.8g2.8g
Annoskoko puolitettuna174g133kcal13.4g4.6g6.4g1.4g
Arvot/100g100g76kcal7.7g2.6g3.7g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=424284