Homejuustopulla

Taikina:

2,5 dl maitoa tai vettä
25 g hiivaa
0,5 tl suolaa
30 g voita
6-8 dl sämpyläjauhoja

Täyte:

150 g sinihomejuustoa
200 g kevyttuorejuustoa

Liota hiiva kädenlämpöiseen nesteeseen tai sekoita kuivahiiva jauhoihin.

Lisää suola, osa jauhoista ja sulatettu voi (ja vähintään 42-asteinen neste, jos käytät kuivahiivaa).

Alusta taikinaan loput jauhot.

Kohota taikinaa 30–40 minuuttia.

Tee kohoamisen aikana täyte eli sekoita sinihomejuusto tuorejuuston joukkoon.

Kauli puolet taikinasta levyksi.

Levitä puolet homejuustoseoksesta päälle.

Kääri levy rullalle ja paloittele 18 osaan.

Pane kiekot leikkauspinta ylöspäin muffinipellille tai paperivuokiin.

Leivo lopputaikina samoin.

Paista 225-asteisessa uunissa noin 15–20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 18 annosta ja yksi annos painaa n. 58 grammaa

Noodendal
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen83g28kcal2.7g4.1g0g0g
Hiiva, 50g8.3g5.1kcal1.1g0.1g0g0g
Suola, annos 3g1.7g0kcal0g0g0g0g
Voi 10g73kcal0.1g0g8.1g0g
Sämpyläjauho, vehnäjauho, ruisjauho, vehnärouhe 128g403kcal13.5g76.2g2.8g7.1g
Sinihomejuusto Aura (Valio) murennettu 150g50g170kcal10g0g14.5g0g
Tuorejuusto, rasvaa 15 %, creme bonjour light 67g115kcal5.1g1.5g10g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana696g1586kcal65g163.8g70.8g14.2g
Valittu annoskoko348g793kcal32.5g81.9g35.4g7.1g
Annoskoko puolitettuna174g397kcal16.3g41g17.7g3.6g
Arvot/100g100g228kcal9.3g23.5g10.2g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=372399