Kukkakaali/parsakaaligratiini

Paloittele ja esikeitä kaalit, ehkä 10-15 min. Tee bechamel -kastike kermasta, voista ja vehnäjauhoista, kiehauta niin että sakenee, lisää tähän juusto.

Kaada kastike ja kaalit uunivuokaan ja paista 200 C noin 15-20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 232 grammaa

Linda101
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali, keitetty, suolaa 171g41kcal3.1g3.7g0.5g3.9g
Parsakaali, keitetty, suolaa 107g37kcal4.9g2.1g0.3g2.7g
Kolmen juuston ruokakerma (Valio), annos 250g54g64kcal1.8g1.9g5.4g0g
Voi 2.1g16kcal0g0g1.7g0g
Vehnäjauho puolikarkea 3.2g11kcal0.3g2.2g0g0.1g
Mozzarella juustoraaste, valio11g31kcal2.8g0g2.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana696g400kcal25.8g19.8g20.2g13.4g
Valittu annoskoko348g200kcal12.9g9.9g10.1g6.7g
Annoskoko puolitettuna174g100kcal6.5g5g5.1g3.4g
Arvot/100g100g57kcal3.7g2.8g2.9g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=255053