Mussakka

Paista jauheliha ja sipuli.

Leikkaa munakoiso ja peruna viipaleiksi.

Silppua 5kpl lasagneleyjä väleihin.

Nesteet, muna ja pure sekaisin ja mausteita.

Kasataan kuin lazagne.

Uuniin +200´c ja paistetaan kypsäksi.

Voit lisätä halutessasi juustoraastetta.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 232 grammaa

Sartza75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Munakoiso 53g12kcal0.3g1.6g0.1g1.3g
Peruna, keskikokoinen 60g68g41kcal1g8.8g0.1g0.6g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha94g156kcal17.8g0g9.4g0g
Tomaatti Puree (Heinz), annos 100g5.6g3.2kcal0.2g0.6g0g0g
Sipuli (kuorittu)19g5.1kcal0.2g0.9g0g0.3g
Maito, Kevyt19g8.6kcal0.6g0.9g0.3g0g
Vesi, vesijohtovesi 56g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 19g27kcal2.3g0.1g1.9g0g
Lasagnelevy, Myllyn Paras16g55kcal2g11g0.2g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana696g614kcal48.8g47.8g24g5.4g
Valittu annoskoko348g307kcal24.4g23.9g12g2.7g
Annoskoko puolitettuna174g154kcal12.2g12g6g1.4g
Arvot/100g100g88kcal7g6.9g3.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=336661