Pannukakku tilamaidosta

Sekoita kaikki aineet keskenään ja anna turvota n. 1/2 tuntia.

Voitele vuoka huolellisesti ja kaada seos siihen.

Paista 200 asteen uunissa n. 25 - 30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 199 grammaa

Evis55

Evis55 sanoi...

Ahlamnin tilamaidosta tulee todella myös maukkaita ohukaisia tai riisipuuroakin.

sunnuntai 17.11.2013 klo 17:43

AineksetMääräEnergiaPHRK
Tilamaito, raakamaito, suoraan utareesta (Ahlmann), annos 100g175g521kcal5.2g8.4g7.7g0g
Kananmuna 50g(kpl)22g28kcal2.4g0.1g2g0g
Lettujauho (Korpelan mylly), annos 100g131g406kcal12.7g81.1g2.8g7.9g
Sokeri 11g43kcal0g10.5g0g0g
Suola, annos 3g1.3g0kcal0g0g0g0g
Voi 8.7g63kcal0.1g0g7.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana696g2121kcal40.8g200.2g39.2g15.8g
Valittu annoskoko348g1061kcal20.4g100.1g19.6g7.9g
Annoskoko puolitettuna174g530kcal10.2g50.1g9.8g4g
Arvot/100g100g305kcal5.9g28.7g5.6g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=384975