Jauheliha-tomaattipannu

Paista jauheliha vähässä öljyssä, mausta haluamallasi tavalla, itse käytän ruususuolaa, mustapippuria myllystä, basilikaa, timjamia, valkosipulijauhetta.

Laita jauhelihat vuokaan, sekä muut ainekset halutessasi kerroksittain tai sekaisin.

Päälle juustoraastetta.

Uuniin 200 astetta keskitasolla n.20-30 mins.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 398 grammaa

Jarski1981
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan jauheliha (Hk), annos 400g146g248kcal29.2g0g14.6g0g
Tomaattimurska (euroshopper) (Ruokakesko), annos 500g73g18kcal1.1g3.3g0.2g0g
Rainbow vihannessekoitus (Apetit), annos 250g73g31kcal1.8g4.5g0.2g1.2g
Pirkka kermajuusto 17%12g34kcal3.6g0.2g2g0g
Raejuusto, arkirae 1% rasvaa (Valio)44g31kcal5.3g1.5g0.4g0g
Rapsiöljy (Vita d´or), annos 5g0.7g6.6kcal0g0g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana696g738kcal82g19g36.2g2.4g
Valittu annoskoko348g369kcal41g9.5g18.1g1.2g
Annoskoko puolitettuna174g185kcal20.5g4.8g9.1g0.6g
Arvot/100g100g106kcal11.8g2.7g5.2g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=445936