Lohinen ruis-riisirisotto

Kiehauta vesi ja liemikuutio kattilassa.

Lisää ruis-riisisekoitus ja keitä 15-20 minuuttia, kunnes vesi on imeytynyt riiseihin.

Riisin kiehuessa kuori punasipuli ja omena.

Hienonna sipuli ja leikkaa omena pieniksi kuutioiksi.

Leikkaa myös graavilohi pieniksi paloiksi.

Revi rucolan lehdet pienemmiksi.

Kuumenna öljy pannulla ja kuumenna sipulia, omenaa ja herneitä.

Mausta kalamausteella.

Sekoita kuumaan ruis-riisisekoitukseen kasvisseos, lisää sekaan kala ja rucola.

Mausta sitruunamehulla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 398 grammaa

Naanu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sitruunamehu, laimentamaton5.5g1.1kcal0g0.1g0g0g
Pakasteherneet (Pirkka), annos 200g44g23kcal2.5g2.3g0.4g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl1.1g10kcal0g0g1.1g0g
Rucola, lautaselinen n. 30g6.6g1kcal0.1g0.1g0g0.1g
Graavilohi, maustettu, annos 50g33g61kcal4.5g0.6g4.5g0g
Omena, ulkomainen, kuorittu 33g15kcal0.1g3.1g0g0.6g
Punasipuli, kuorittu, 100g4.4g1.2kcal0.1g0.2g0g0.1g
Riisi & ruis (Risella)66g223kcal5.9g46.7g1.2g5.3g
Kasvisliemi kuutio vähärasvainen Maggi2.2g4.2kcal0.1g0.6g0.2g0g
Vesi153g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana697g679kcal26.6g107.4g14.8g12.2g
Valittu annoskoko348g340kcal13.3g53.7g7.4g6.1g
Annoskoko puolitettuna174g170kcal6.7g26.9g3.7g3.1g
Arvot/100g100g97kcal3.8g15.4g2.1g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=66201