Katan pizzakkeet

Pohja:
ruislese 1dl
rahka 100g
kananmuna
pellavansiemenrouhe (risetti) 1rkl
mausteita maun mukaan

sekoita ja laita pellille pari kökköä vähän tasotellen.

Lisää tasoiteltujen kakkusten päälle:

puolikas sipuli (paistettu soijassa)
parsakaalia 100g
tonnikalaa vedessä prk
oliiveja 50g
feta 3% 50g

-> Uuniin 225° 15-20 min

Helppo ja nopee.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 310 grammaa

Perunaliiter
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruislese 11g31kcal1.7g2.9g0.5g4.4g
Kananmuna kuoreton 31g44kcal3.9g0.1g3.2g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki56g32kcal4.8g2.8g0.1g0g
Tonnikala vedessä 84g88kcal18.9g0g1.3g0g
Sipuli 28g8.5kcal0.4g1.4g0.1g0.5g
Fetajuusto, Arla, 3%, 200g28g31kcal5.1g0.6g0.8g0g
Oliivi28g31kcal0.4g1.3g3.1g1.2g
Parsakaali brokkoli 56g20kcal2.6g1.1g0.2g1.4g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl8.4g76kcal0g0g8.4g0g
Pellavansiemenrouhe,Risetti5.6g28kcal1.4g1.9g1.6g1.6g
Soijakastike 11g6.8kcal0.6g1.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana697g792kcal79.6g26.4g38.6g18.2g
Valittu annoskoko349g396kcal39.8g13.2g19.3g9.1g
Annoskoko puolitettuna174g198kcal19.9g6.6g9.7g4.6g
Arvot/100g100g114kcal11.4g3.8g5.5g2.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=125449