Ruispuolukkapuuro

Kuumenna vesi kiehuvaksi kattilassa ja vispilöi joukkoon puolukat, jauhot ja sokeri.

Anna puuron hautua liedellä miedolla lämmöllä välillä sekoittaen noin 1 tunti.

Mitä pidempään se saa hautua sitä makeampaa siitä tulee.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 465 grammaa

Elyna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 281g0kcal0g0g0g0g
Ruishiutale 28g83kcal2.5g14.6g0.7g3.9g
Puolukka 38g15kcal0.2g2.6g0.2g1g
Canderel makeutusjauhe1.9g7.2kcal0.1g1.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana697g210kcal5.6g37.8g1.8g9.8g
Valittu annoskoko349g105kcal2.8g18.9g0.9g4.9g
Annoskoko puolitettuna174g53kcal1.4g9.5g0.5g2.5g
Arvot/100g100g30kcal0.8g5.4g0.3g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=93315