Värikäs pastalaatikko

Ainekset:

6 dl (250 g) Pirkka pennepastaa
400 g naudan paistijauhelihaa
2 dl Pirkka sipulikuutioita (pakaste)
2 tl Pirkka currya
1 tl Pirkka-pizzamaustetta
1 tl suolaa
1 ps (200 g) Pirkka-herne-maissi-porkkanasekoitu
sta (pakaste)
7 dl maitoa
3 kananmunaa
1/2 tl Pirkka pizzamaustetta

1. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan juuri ja juuri kypsäksi.

Valuta hyvin.

2. Ruskista jauheliha omassa rasvassaan ja kuullota sipuli lihan joukossa.

Mausta seos currylla, pizzamausteella ja suolalla.

Kaada voideltuun vuokaan pasta, jauhelihaseos ja jäinen kasvissekoitus.

3. Vatkaa kevyesti maitoja munat sekaisin.

Kaada munamaito vuokaan ja sekoita.

Ripottele pinnalle vielä pizzamaustetta.

Kypsennä 175 asteisessa uunissa alimmalla tasolla noin 60 minuuttia.

Tarjoa vihreän salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 310 grammaa

Katjuska80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Proteiinipasta, tumma, Torino38g128kcal8.6g19.9g1.4g2.3g
Jauheliha, naudan, vähärasvainen, rasvaa 7 % 75g104kcal14.1g0g5.3g0g
Sipuli 34g10kcal0.4g1.6g0.1g0.6g
Pirkka herne.maissi.porkkana 200g38g26kcal1.2g4.5g0.3g1.2g
Rasvaton maito, kalsium, rasvaton, d-vitamiinia 0,5ug 131g49kcal5g6.7g0.1g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 34g42kcal3.7g0.1g3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana698g719kcal66g65.6g20.4g8.2g
Valittu annoskoko349g359kcal33g32.8g10.2g4.1g
Annoskoko puolitettuna175g180kcal16.5g16.4g5.1g2.1g
Arvot/100g100g103kcal9.5g9.4g2.9g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=97381