Maa-artisokka-vihannes keitto

80 g sipuli
100 g porkkana
100 g fenkoli
60 g sieniä
70 g lehtiselleri
10 g yrttejä, chiliä maun mukaa
kuullota em vihannekset öljyssä.

Lisää vesi liemikuutio ja ja vähän lihaliemitiivistettä.

Keitä 10-15 minuuttia.

Lisää keitetyt ja kuoritut maa-artisokat n 350 g soseutettuna, keitä vielä 10 min ja lopuksi lisää keitetty spagetti tai raakana maa-artisokkien kanssa

1,7 l vettä

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 558 grammaa

Kauris65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 13g4.1kcal0.1g0.7g0g0.3g
Sipuli (kuorittu)10g2.7kcal0.1g0.5g0g0.2g
Fenkoli, annos 100g13g3.9kcal0.2g0.9g0g0.4g
Maa-artisokka 50g23kcal0.2g4.1g0.1g2g
Lehtiselleri 8.7g1.1kcal0.1g0.1g0g0.1g
Kanttarelli, tuore, annos 100g8.7g2.1kcal0.2g0.3g0g0.2g
Lihaliemikuutio Maggi0.1g0.4kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 2.5g22kcal0g0g2.5g0g
Vesi213g0kcal0g0g0g0g
Spagetti, keitetty, suolaa 31g30kcal0.9g6.1g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana697g179kcal3.6g25.4g5.4g7g
Valittu annoskoko349g89kcal1.8g12.7g2.7g3.5g
Annoskoko puolitettuna174g45kcal0.9g6.4g1.4g1.8g
Arvot/100g100g26kcal0.5g3.6g0.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=431404