Jauhottomat jauhelihapihvit

Pehmennä kuivattu tomaatti öljyssä pannulla.

Silppua pekoni ja sipuli.

Lisää kaikki aineet jauhelihan sekaan ja sekoita.

Mausta vielä vaikka provencen yrteillä.

Paista pinnalta ruskeiksi pannulla ja lopuksi 200 asteessa uunissa n.15 min.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 87 grammaa

Timppa74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha2286g3794kcal434.3g0g228.6g0g
Aurinkokuivattu tomaatti, Minaso114g17kcal1.1g2.4g0.2g1.7g
Rypsiöljy 154g1364kcal0g0g154.3g0g
Pekoni, paistamaton [annos 170g]657g2218kcal78.9g0g243.1g0g
Sipuli (kuorittu)229g62kcal3g11g0.5g3.9g
Suola, annos 3g17g0kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 23g73kcal3.4g4.2g3g8.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6960g15058kcal1041.4g35.2g1259.4g28.2g
Valittu annoskoko3480g7529kcal520.7g17.6g629.7g14.1g
Annoskoko puolitettuna1740g3764kcal260.4g8.8g314.9g7.1g
Arvot/100g100g216kcal15g0.5g18.1g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=127119