Raparperikeikaustorttu

1.voiteletasapohj.

Vuoan[22cm]reunat kevyesti.

Levitä vuoan pohjalle pehmeä margariini ja fariinisokeri.

Ripottele vuokaan raparperipalat 2.Vaahdota rasva ja sokeri, lisää vaahtoon munat yksitellen vatkaten.

Sekoita keskenään kuivat aineet.

Lisää jauhoseos taikinaan sen verran sekoittaen, että taikina on tasaista.

Levitä taikina raparperien päälle vuokaan.

Paista 175 astetta n.40min

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 145 grammaa

Leen2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Culinesse (Flora), annos 10g75g344kcal0.4g0.4g38.1g0g
Fariinisokeri (Dan sukker), annos 15g299g1166kcal0.6g290g0g0g
Raparperi 1435g483kcal9.9g78.9g1.4g20.1g
Culinesse (Flora), annos 10g374g1719kcal1.9g1.9g190.6g0g
Sokeri 445g1806kcal0g444.5g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu329g414kcal36.2g1g29.6g0g
Vehnäjauho puolikarkea 486g1667kcal49.5g340.1g5.8g17g
Leivinjauhe 15g26kcal0.8g5.7g0g0.1g
Vanilliinisokeri, teelusikka15g60kcal0g14.8g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g7.5g23kcal0.8g4.5g0.5g2.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6960g15419kcal200.2g2363.6g532g78.6g
Valittu annoskoko3480g7710kcal100.1g1181.8g266g39.3g
Annoskoko puolitettuna1740g3855kcal50.1g590.9g133g19.7g
Arvot/100g100g222kcal2.9g34g7.6g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=128570