Ruusukaali-pekonipata

Kuumenna uuni 225 asteeseen.

Keitä kaalit lähes kypsiksi, laita uunivuokaan.

2. Paista pekonit, lisää vuokaan.

3. Vatkaa munat ja maito, mausta ja kaada vuokaan.

Ripottele päälle juusto.

4. Paista uunin keskitasolla n. 20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 290 grammaa

Sepponen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruusukaali, keitetty, suolaa 1500g363kcal20.6g29g7.5g37.2g
Pekoni, paistettu 510g2627kcal83.8g0g258.5g0g
Kananmuna kuoreton 420g599kcal52.5g1.3g43.1g0g
Juustoraaste, pizzajuusto (Valio oy), annos 150g450g1485kcal112.5g0g117g4.5g
Maito, Kevyt600g276kcal19.2g28.8g9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6960g10700kcal577.2g118.2g870.2g83.4g
Valittu annoskoko3480g5350kcal288.6g59.1g435.1g41.7g
Annoskoko puolitettuna1740g2675kcal144.3g29.6g217.6g20.9g
Arvot/100g100g154kcal8.3g1.7g12.5g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=352018