Tonnikalapiirakka kermaviili

Kaada vesi pois tonnikalapurkeista.

Sekoita kaikki pohjan raaka-aineet keskenään (leivinjauhe aina vehnäjauhojen kanssa) ja kaada taikina voideltuun ja jauhotettuun piirakkavuokaan
Sekoita sitten täytteen ainekset keskenään, vaikka samassa kulhossa ja kaada täyte raa\'an pohjan päälle.

Lisää halutessasi hieman juustoraastetta
Paista 200 asteessa kauniin ruskeaksi (= n.½ tuntia?).

Taikina tulee piirakkavuokaan (24 cm) piripintaan: käytä siis hieman isompaa tai suojaa uunin pohja vaikkapa pellillä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 145 grammaa

Tuia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kermaviili (lidl) (Milbona), annos 200g1595g1866kcal44.7g63.8g159.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 648g2223kcal66g453.5g7.8g22.7g
Kananmuna kuoreton 439g626kcal54.8g1.3g45g0g
Leivinjauhe 1.6g2.8kcal0.1g0.6g0g0g
Tonnikala paloina öljyssä (Pirkka)797g1308kcal199.3g7.2g52.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6960g12049kcal729.8g1052.8g529.8g45.4g
Valittu annoskoko3480g6025kcal364.9g526.4g264.9g22.7g
Annoskoko puolitettuna1740g3012kcal182.5g263.2g132.5g11.4g
Arvot/100g100g173kcal10.5g15.1g7.6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=386781