Peltileipä

Liota hiiva, suola ja sokeri lämpimään (40*c) veteen, lisää leseet ja anna turvota hetki.

Sekoita jauhot puuhaarukalla, taikina saa olla vähän normitaikinaa löysempää.

Kohota tunti.

Kaada taikina pellille ja taputtele tasaiseksi.

Kohota 15 min.
Paista 250* 15 min.
Laske lämpö 125* ja jatka paistamista 20-25min.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 87 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi1626g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva (Rainbow), annos 11g28g0kcal0g0g0g0g
Vehnälese 125g285kcal16.6g19.3g5.6g46.9g
Vehnäjauho puolikarkea 1626g5580kcal165.7g1138.3g19.5g56.9g
Suola, annos 3g15g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 60g244kcal0g60g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6960g12218kcal364.6g2435.2g50.2g207.6g
Valittu annoskoko3480g6109kcal182.3g1217.6g25.1g103.8g
Annoskoko puolitettuna1740g3054kcal91.2g608.8g12.6g51.9g
Arvot/100g100g176kcal5.2g35g0.7g3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=391248