Tonnikalapasta

Pistä pasta kypsymään.

Kuumenna sillä välin oliiviöljy pannulla, lisää kuivattu sipuli, kuullota hetki.

Lisää 2 valutettua tölkkiä tonnikalaa.

Lisää kasvisliemifondi ja Flora, kypsennä hetki.

Lisä pakasteherneet ja -maissi.

Anna kypsyä niin kauan, että herneet ja maissi kuumenevat.

Valuta pasta ja sekoita kaikki yhteen.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 387 grammaa

Tavoite79
AineksetMääräEnergiaPHRK
Öljyt, oliiviöljy (Bertolli Extra Vergine) 13,5 g 1 rkl29g263kcal0g0g29.2g0g
Tonnikala vedessä 675g705kcal151.5g0g10.1g0g
Sipuli kuivattu 34g92kcal3.5g11.8g0.5g11.8g
Knorr kasvisfondi (Knorr), annos 20g90g225kcal10.8g44.1g0.5g0.5g
Flora ruoka 15% vähälaktoosinen, 250ml675g1013kcal13.5g16.9g101.2g0g
Herneet (Apetit)450g239kcal25.7g23.9g4.1g0g
Maissi (pakastettu) (Apetit), annos 100g450g558kcal13.5g115.2g2.7g0g
Täysjyväpasta cappelli keitetty (Torino), annos 100g1080g1131kcal55.4g212.8g6.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6966g8450kcal547.8g849.4g309.6g24.6g
Valittu annoskoko3483g4225kcal273.9g424.7g154.8g12.3g
Annoskoko puolitettuna1742g2112kcal137g212.4g77.4g6.2g
Arvot/100g100g121kcal7.9g12.2g4.4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=369575