Kolmen juuston makaronilaatikko

7dl Torino tumma proteiinipasta plus
400g naudan 10% jauhelihaa
2 keskikokoista sipulia
n. 5 valkosipulin kynttä
2,5dl Valio Kolmen Juuston ruokakermaa
1/3 pakettia perinteistä Koskenlaskija sulatejuustoa
kananmuna
n. 200g cheddaria raastettuna
(korppujauhoja)

1. Keitä pasta lihaliemessä.

2. Ruskista jauheliha, lisää hienonnettu sipuli ja valkosipuli, kuullota.

Mausta maun mukaan.

3. Kuumenna ruokakerma miedolla lämmöllä ja sulata sekaan murennettu Koskenlaskija sekä 1/4 raastetusta cheddarista.

Viilennä altaassa, joka on täytetty kylmällä vedellä ja lisää kananmuna.

5. Lisää ainekset voideltuun uunivuokaan ja lisää "munamaito".

Ripottele päälle loppu cheddarraaste ja halutessasi muutakin juustoa.

Viimeisenä voi halutessaan laittaa vielä vähän korppujauhoja, se antaa laatikolle rapean kuoren.

Paista 225 asteessa n. puoli tuntia tai kunnes näyttää valmiilta.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 249 grammaa

Xinur
AineksetMääräEnergiaPHRK
Torino tumma proteiinipasta plus735g2499kcal169.1g389.6g27.2g44.1g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha933g1549kcal177.3g0g93.3g0g
Sipuli 280g85kcal3.5g13.4g0.6g4.8g
Valkosipuli 47g51kcal3.7g7.6g0.3g1g
Kolmen juuston ruokakerma (Valio), annos 250g583g700kcal19.8g21g58.3g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g198g555kcal37.7g0.1g43.6g0g
Juusto, cheddar 439g1811kcal112.4g0.4g150.9g0g
Emmental juustoraaste valio117g455kcal33.8g0g35g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g2.3g4kcal0.2g0.7g0g0g
Lihaliemikuutio extra (Maggi), annos 10g23g70kcal3.7g1.6g5.4g0g
Kananmuna, omega, 1 kpl128g167kcal16.8g0.4g10.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6972g15891kcal1156g869.6g850.6g99.8g
Valittu annoskoko3486g7945kcal578g434.8g425.3g49.9g
Annoskoko puolitettuna1743g3973kcal289g217.4g212.7g25g
Arvot/100g100g228kcal16.6g12.5g12.2g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=297263