Persikkapiirakka

150 g rasvaa (vähärasvainen Oivariini)
1 dl sokeria
1 muna
3 dl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta

1 prk kermaviiliä
1/2 dl sokeria
1 tl vaniljasokeria
pienen sitruunan mehu

1 tlk persikoita

Vaahdota rasva ja sokeri, lisää muna.

Sekoita kuivat ainekset ja lisää rasva-sokeri-munaseokseen.

Taputtele piirakka/irtopohjavuuan pohjalle.

Sekoita täytteen ainekset.

Viipaloi persikat ja lado taikinan päälle, kaada päälle kermaviiliseos.

Paista 200 asteessa n. 30 min.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 109 grammaa

Hannat
AineksetMääräEnergiaPHRK
Persikkasäilyke Del Monte839g411kcal4.2g94g0.8g8.4g
Sitruunamehu, laimentamaton74g16kcal0.2g1.2g0g0.1g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g13g51kcal0g12.7g0g0g
Kevyt kermaviili 3.5% hyla (Valio)641g416kcal20.5g30.7g22.4g0g
Leivinjauhe19g34kcal1g7.3g0g0.1g
Vehnäjauho, Anni Helena, 1 dl673g2489kcal80.7g497.7g14.1g23.5g
Kananmuna kuoreton327g467kcal39.2g0g32.7g0g
Sokeri420g1704kcal0g419.2g0g0g
Oivariini vähärasvainen484g2660kcal4.8g4.8g290.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6976g16495kcal301.2g2135.2g720.4g64.2g
Valittu annoskoko3488g8247kcal150.6g1067.6g360.2g32.1g
Annoskoko puolitettuna1744g4124kcal75.3g533.8g180.1g16.1g
Arvot/100g100g236kcal4.3g30.6g10.3g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=29983