Täytetyt paprikat

Ruskista pekoni ja jauheliha ja sekoita ne tuorejuustoon.

Lisää halutessasi mausteita.

Halkaise paprikat, poista siemenet ja täytä ne seoksella.

Laita päälle juustoraastetta/juustosiivu.

paista uunissa 200 asteessa noin 20 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 218 grammaa

Liisamariam
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika, punainen1522g391kcal13.7g70g6.1g30.4g
Creme bonjour aurinkokuivattu tomaatti501g1402kcal17g28g135.2g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1001g1662kcal190.2g0g100.1g0g
Pekoni, filee, rasvaa 18 g 401g906kcal64.1g2g72.1g0g
Salaneuvos Gouda-juusto, kevyt 17%, Valio64g173kcal17.9g0g10.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6976g9067kcal605.8g200g648.8g60.8g
Valittu annoskoko3488g4534kcal302.9g100g324.4g30.4g
Annoskoko puolitettuna1744g2267kcal151.5g50g162.2g15.2g
Arvot/100g100g130kcal8.7g2.9g9.3g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=422317