Punajuurijauhelihaloora

Suikaloi punajuuri ja perunat.

Paista jauheliha ja sipuli.

Lisää suolaa ja Koskenlaskijajuusto sekä ruokakerma valintasi mukaan Savujuusto/3 juustoa 10-15% Uuniin n. 45 minuutiksi / 175.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 218 grammaa

Kallera0
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri 1443g554kcal14.4g99.6g2.9g36.1g
Peruna, keskikokoinen 60g241g144kcal3.6g31.3g0.2g2.2g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 401g1285kcal107.3g0g96g0g
Riisi, keitetty, suolaa 601g824kcal14.6g181.9g1.7g5.5g
Koskenlaskija kylmäsavuporo (Valio), annos 250g401g1002kcal76.2g0.1g88.2g0g
Ruokakerma 10%, 3 juustoa (Valio), annos 250g401g481kcal13.6g14.4g40.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6976g8581kcal459.4g654.6g458.2g87.6g
Valittu annoskoko3488g4290kcal229.7g327.3g229.1g43.8g
Annoskoko puolitettuna1744g2145kcal114.9g163.7g114.6g21.9g
Arvot/100g100g123kcal6.6g9.4g6.6g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=431059