Chili pavut

Sulata pavut, tai jos käytät tuoreita papuja keitä niitä hetki.

Kuumenna öljy pannulla, lisää pilkottu chili ja valkosipuli sekä pavut pienissä erissä.

Pidä levy suhteellisen kuumana ja sekoita aineksia koko ajan etteivät pala.

Pavut saavat vähän ruskistua.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 233 grammaa

Helppojuttu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Chili paprika punainen34g14kcal0.7g3g0g0g
Oliiviöljy 1rkl, annos 13.5g10g89kcal0g0g10.1g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g6g6.2kcal0.5g1g0g0.1g
Vihreä papu (Rainbow), annos 100g300g75kcal6g12g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana699g368kcal14.4g32g20.8g0.2g
Valittu annoskoko350g184kcal7.2g16g10.4g0.1g
Annoskoko puolitettuna175g92kcal3.6g8g5.2g0.1g
Arvot/100g100g53kcal2.1g4.6g3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=197524