Kana-makaronikeitto

Ruskista sipuli ja broilerisuikala.

Lisää mausteita ja suola.

lisää makaronit ja vesi.

anna kiehua, kun lähes kypsää on makaroni, lisää paprika ja kevyt kerma kiehauta, jotta makaronit kypsiä lisää basilika.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 233 grammaa

Mammamia63
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi150g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 4.2g37kcal0g0g4.2g0g
Broilerisuikaleet68g83kcal14.4g0g2.7g0g
Sipuli (kuorittu)30g8.1kcal0.4g1.4g0.1g0.5g
Valkosipuli 6g6.5kcal0.5g1g0g0.1g
Makaroni, pasta 45g147kcal4.6g29.9g0.5g1.5g
Paprika keltainen 15g4.5kcal0.1g0.8g0g0.3g
Kevytkerma 10% rasvaa (Valio), annos 200g30g36kcal1g1.4g3g0g
Suola, annos 3g0.7g0kcal0g0g0g0g
Basilika, kuivattu 0.3g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Curryjauhe (-), annos 5g0.7g2.4kcal0.1g0.4g0.1g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana699g650kcal42.2g70g21.2g5.2g
Valittu annoskoko349g325kcal21.1g35g10.6g2.6g
Annoskoko puolitettuna175g163kcal10.6g17.5g5.3g1.3g
Arvot/100g100g93kcal6g10g3g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=396358