Jugurttinen kanapasta

Keitä ruispasta vedessä.

Paista kanasuikaleet pannulla tilkassa öljyä.

Pilko aurinkokuivatut tomaatit ja lisää pannulle.

Lisää jugurtti, anna kiehua hetki.

Mausta garam masalalla ja currylla maun mukaan.

Lisää oliivit ja heitä valmis pastakastike pastan sekaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 233 grammaa

Ujoolio
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanasuikaleet kariniemi169g188kcal38.9g0g3.4g0g
Turkkilainen jogurtti (Lindahl), annos 50g28g34kcal0.9g1g2.8g0g
Oliivi keskiarvo, kivetön, öljysäilötty, vihreä/musta 11g22kcal0.2g0.2g2.3g0.5g
Aurinkokuivattu tomaatti38g68kcal1g4.5g5.3g0g
Ruokakerma Valio 5%5.6g3.4kcal0.1g0.2g0.3g0g
Garam Masala Spice Mix, Santa Maria, 44g3.8g12kcal0.3g2.2g0.2g0g
Pasta, Torino ruispasta plus94g301kcal11.3g59.2g2.3g11.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana699g1255kcal105.4g134.6g33.2g23.6g
Valittu annoskoko350g628kcal52.7g67.3g16.6g11.8g
Annoskoko puolitettuna175g314kcal26.4g33.7g8.3g5.9g
Arvot/100g100g180kcal15.1g19.3g4.7g3.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=86208