Parsakaalikeitto, Esikko

Öljy kattilaan, lisää paloitellut kasvikset , sekoittele niitä kunnes saavat hieman väriä.

Lisää vesi, liemikuutiot.

Anna muhia kunnes kasvikset ovat pehmeitä.

Soseuta, lisää suola ja sulatejuusto.

Hämmennä kunnes juusto on sulanut.

Bon appetit!

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 311 grammaa

Esikko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)6.8g1.8kcal0.1g0.3g0g0.1g
Tomaatti 11g2.6kcal0.1g0.4g0g0.2g
Parsakaali brokkoli 90g32kcal4.2g1.8g0.3g2.3g
Kasvisliemikuutio 2.5g7.5kcal0.2g0.3g0.6g0g
Sulatejuusto (Koskenlaskija) voimakas11g32kcal2.1g0g2.5g0g
Vesi225g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 1.1g10kcal0g0g1.1g0g
Valkosipuli 1.8g2kcal0.1g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana700g174kcal13.6g6.2g9g5.2g
Valittu annoskoko350g87kcal6.8g3.1g4.5g2.6g
Annoskoko puolitettuna175g44kcal3.4g1.6g2.3g1.3g
Arvot/100g100g25kcal1.9g0.9g1.3g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=269264