Kanarisotto

Ruskista kanasuikaleet pannulla ja laita hetkeksi sivuun (pois pannusta) odottamaan.

Lisää pannuun öljy ja kuullota riisi n.5 min.
Lisää sekaan pilkottu sipuli, pilkottu paprika, sienet sekä wokkivihannekset ja paistele tovi.

Lisää vielä kanasuikaleet ja vettä niin että ruokaseos juuri peittyy n.6-8 dl. Heitä sekaan pari kanaliemikuutiota.

Anna kiehua miedolla lämmöllä puolisen tuntia, kunnes vesi on haihtunut ja riisit kypsät.

Sekoita välillä.

Jos vesi haihtuu liian pian, lisää vettä.

Mausta valmis risotto mielesi mukaan.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 311 grammaa

Auntelroy
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerisuikale, keskiarvo 113g137kcal23.9g0g4.5g0g
Herkkusieniä viip./palat suolaliemessä (Rainbow), annos 230g32g4.9kcal0.6g0.6g0g0g
Paprika punainen 21g6.2kcal0.2g1g0.1g0.4g
Sipuli (kuorittu)7.7g2.1kcal0.1g0.4g0g0.1g
Itämaiset wokkivihannekset (rainbow)63g25kcal1.3g4.3g0.3g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)2.8g7.3kcal0.4g0.3g0.5g0g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g8.4g76kcal0g0g8.4g0g
Riisi, keitetty, suolaa 101g139kcal2.5g30.7g0.3g0.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana700g796kcal58g74.6g28.2g2.8g
Valittu annoskoko350g398kcal29g37.3g14.1g1.4g
Annoskoko puolitettuna175g199kcal14.5g18.7g7.1g0.7g
Arvot/100g100g114kcal8.3g10.7g4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=88853