Porkkanakeitto

Kuullota sipulit, kuutioidut porkkana ja jauho öljyssä.

Lisää vesi ja kasvisliemi.

Keitä kypsäksi ja soseuta keitto.

Lisää kerma ja hieman paprikaa sekä rakuutaa tai korianteria.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 349 grammaa

Krisse2506
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 1876g0kcal0g0g0g0g
Porkkana 1251g409kcal7.8g69.5g2.5g31.9g
Sipuli (kuorittu)63g17kcal0.8g3g0.1g1.1g
Öljyt, rypsiöljy, kylmäpuristettu (Golden Star), 13.5 g, 1 rkl19g169kcal0g0g18.8g0g
Vehnäjauho puolikarkea 13g43kcal1.3g8.8g0.2g0.4g
Kasvisliemi fond du chef (Knorr), annos 100g19g23kcal0.5g1.1g1.7g0.3g
Kevytkerma, Pirkka , vähälaktoosinen, iskukuumennettu (Ingman), annos 50g250g300kcal8g11.3g25g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6980g1921kcal36.8g187.4g96.6g67.4g
Valittu annoskoko3490g960kcal18.4g93.7g48.3g33.7g
Annoskoko puolitettuna1745g480kcal9.2g46.9g24.2g16.9g
Arvot/100g100g28kcal0.5g2.7g1.4g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=278011