Tonnikalapiirakka kermaviili

Kaada vesi pois tonnikalapurkeista.

Sekoita kaikki pohjan raaka-aineet keskenään (leivinjauhe aina vehnäjauhojen kanssa) ja kaada taikina voideltuun ja jauhotettuun piirakkavuokaan
Sekoita sitten täytteen ainekset keskenään, vaikka samassa kulhossa ja kaada täyte raa\'an pohjan päälle.

Lisää halutessasi hieman juustoraastetta
Paista 200 asteessa kauniin ruskeaksi (= n.½ tuntia?).

Taikina tulee piirakkavuokaan (24 cm) piripintaan: käytä siis hieman isompaa tai suojaa uunin pohja vaikkapa pellillä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 145 grammaa

Tuia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kermaviili (lidl) (Milbona), annos 200g1600g1872kcal44.8g64g160g0g
Vehnäjauho puolikarkea 650g2230kcal66.2g455g7.8g22.8g
Kananmuna kuoreton 440g628kcal55g1.3g45.1g0g
Leivinjauhe 1.6g2.8kcal0.1g0.6g0g0g
Tonnikala paloina öljyssä (Pirkka)800g1312kcal200g7.2g52.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6983g12090kcal732.2g1056.2g531.4g45.6g
Valittu annoskoko3492g6045kcal366.1g528.1g265.7g22.8g
Annoskoko puolitettuna1746g3022kcal183.1g264.1g132.9g11.4g
Arvot/100g100g173kcal10.5g15.1g7.6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=386781