Karppaajan lihamureke

Sekoita jauhelihan sekaan pilkotut sipulit ja pekonit.

Lisää ruokakerma ja ranskankerma.

Lado uunivuokaan mieleiseksi möntiksi ja paista 200 asteessa reilu puoli tuntia.

Nami nam !

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 194 grammaa

Heve
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%1799g3057kcal359.7g0g179.8g0g
Ranskankerma Valio450g1259kcal11.2g15.7g125.9g0g
Sipuli (kuorittu)450g121kcal5.8g21.6g0.9g7.6g
Flora ruokakerma 15 % 250g375g562kcal6g13.1g56.2g0g
Pekoni Pirkka420g1217kcal58.7g4.2g109.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6984g12433kcal882.8g109.2g943.8g15.2g
Valittu annoskoko3492g6217kcal441.4g54.6g471.9g7.6g
Annoskoko puolitettuna1746g3108kcal220.7g27.3g236g3.8g
Arvot/100g100g178kcal12.6g1.6g13.5g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=167161