Jauhelihajuuresvuoka

Paista jauheliha ja mausta mielesi mukaan (esim.

grillaus- ja paprikamauste toimii aina).

Kuullosta sipuli jauhelihan seassa.

Lisää 3dl vettä ja murenna lihaliemikuutio joukkoon, kiehauta.

Lisää 2,5dl ruokakermaa.

Voitele vuoka rasvalla.

Sekoita peruna-juuressekoitus ja "jauhelihakastike" vuoassa.

Lisää tarvittaessa vettä/ruokakermaa oman maun mukaan.

Halutessasi voit lisätä juustoa päälle.

Kypsennä uunissa 200 asteessa tunnin ajan alimmalla tasolla.

Mitä mainioin arkiruoka :)

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 291 grammaa

T2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan paistijauheliha (Atria), annos 400g687g1167kcal137.3g0g68.7g0g
Peruna-juuressekoitus (Kesäpöytä apetit), annos 100g1717g910kcal24g195.7g3.4g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl17g43kcal2.1g0.3g3.8g0g
Ruokakerma 15% (Rainbow), annos 200g429g687kcal12.9g17.2g64.4g0g
Oivariini, laktoositon (Valio), annos 5g6.9g47kcal0.1g0.1g5.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 515g0kcal0g0g0g0g
Sipuli 120g36kcal1.5g5.8g0.2g2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6984g5780kcal355.8g438.2g291.4g4g
Valittu annoskoko3492g2890kcal177.9g219.1g145.7g2g
Annoskoko puolitettuna1746g1445kcal89g109.6g72.9g1g
Arvot/100g100g83kcal5.1g6.3g4.2g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=219134