Kanariisivuoka

Kypsennä kanat ja valmista kanaliemi (kuutio+4dl kiehuvaa vettä).

Sekoita kaikki ainekset vuuassa. 200 astetta, n. 1 tunti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 291 grammaa

Janeo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin fileesuikale hunajamarinoitu (X-tra), annos 200g2056g2878kcal328.9g61.7g150.1g0g
Kevyt ruokakerma 4% (Rainbow)601g361kcal4.2g28.8g24g1.8g
Basmatiriisi (kuivapaino) (Rainbow), annos 80g481g1731kcal40.9g370.2g4.8g0g
Sipuli 325g98kcal4.1g15.6g0.6g5.5g
Kanaliemikuutio (Maggi), annos 11g30g84kcal2.6g5.1g5.7g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6984g10303kcal761.4g962.8g370.4g14.8g
Valittu annoskoko3492g5152kcal380.7g481.4g185.2g7.4g
Annoskoko puolitettuna1746g2576kcal190.4g240.7g92.6g3.7g
Arvot/100g100g148kcal10.9g13.8g5.3g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=372056