Karpit mantelileivät

Laita uuni lämpiämään 225 asteeseen.

Sekoita kulhossa kananmunat ja rahka.

Yhdistä kuivat aineet keskenään ja sekoita kananmuna-rahkaseokseen.

Lisää juustoraaste.

Muotoile taikinasta kuusi sämpylää.

Paista 225 asteessa noin 12 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 80 grammaa

Maureen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 8.8g13kcal1.1g0g0.9g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki7.3g4.1kcal0.6g0.4g0g0g
Fiber husk (1rkl=10g)0.7g0.1kcal0g0g0g0.6g
Seesaminsiemen kuorineen gogreen, 100 g1.5g8.4kcal0.3g0.1g0.7g0.2g
Kauralese 3.6g13kcal0.7g1.7g0.3g0.6g
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g3.6g22kcal0.8g0.2g2g0g
Juustoraaste, Arla Kadett+ 12%8.8g20kcal2.5g0.2g1.1g0g
Leivinjauhe 0.7g1.3kcal0g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana70g163kcal12g5.8g10g2.8g
Valittu annoskoko35g82kcal6g2.9g5g1.4g
Annoskoko puolitettuna18g41kcal3g1.5g2.5g0.7g
Arvot/100g100g233kcal17.1g8.3g14.3g4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=114658