Kauraruudut (elovena)

Sekoita kädenlämpöiseen veteen kuivat aineet ja sulatettu margariini.

Kaada taikina syvään uunipeltiin leivinpaperin päälle ja taputtele tasaiseksi.

Anna kohota liinan alla.

Voit koristella sämpylät voitelemassa taikinan pintaan kananmunaa ja ripottelemalla kaurahiutaleita päälle.

Leikkaa taikinalevy neliöiksi
Paista 225 asteessa 15-20 min.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 70 grammaa

Piipiipaapa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuivahiiva (Rainbow), annos 11g0.3g0kcal0g0g0g0g
Kaurahiutale 5g19kcal0.7g2.8g0.4g0.5g
Vehnäjauho puolikarkea 12g42kcal1.2g8.5g0.1g0.4g
Sokeri 0.4g1.5kcal0g0.4g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 16g0kcal0g0g0g0g
Leivontamargariini (Eldorado)1.6g11kcal0g0g1.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana70g146kcal3.8g23.4g3.4g1.8g
Valittu annoskoko35g73kcal1.9g11.7g1.7g0.9g
Annoskoko puolitettuna18g37kcal1g5.9g0.9g0.5g
Arvot/100g100g208kcal5.4g33.4g4.9g2.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=126623