Kesäkurpitsa-raparperi-porkkanahillo

Paloittele kuoritut kasvikset ja keitä kypsäksi hillosokerin kanssa vähässä vedessä.

Soseuta.

Purkita ja anna jäähtyä.

Voi käyttää lakkahillon tavoin.

Nam.
Katso vastaavaa ohjetta sokerittomana Melatiinilla hyytelöitynä.

Sisältää yli puolet vähemmän Hiilareita.

Reseptistä tulee n. 50 annosta ja yksi annos painaa n. 40 grammaa

Kissala
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 8.8g1.6kcal0g0.2g0g0.1g
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g8.8g34kcal0g8.6g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g8.8g2.5kcal0.1g0.5g0g0.2g
Raparperi 8.8g2.9kcal0.1g0.5g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana70g82kcal0.4g19.6g0g0.8g
Valittu annoskoko35g41kcal0.2g9.8g0g0.4g
Annoskoko puolitettuna18g21kcal0.1g4.9g0g0.2g
Arvot/100g100g117kcal0.6g27.8g0g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=144731