Ohraraepuuro

Kaikki aineet pataan ja uuniin, 200 astetta, valmistusaika noin 1 h 15 min. Välillä voi kerran halutessaan sekoittaa ainekset.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 448 grammaa

Helikoi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kevytmaito (Valio)29g14kcal0.9g1.4g0.4g0g
Ohrasuurimo 5g16kcal0.4g3.1g0.1g0.4g
Kauralese 0.6g2.1kcal0.1g0.3g0g0.1g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana70g63kcal2.8g9.6g1g1g
Valittu annoskoko35g32kcal1.4g4.8g0.5g0.5g
Annoskoko puolitettuna18g16kcal0.7g2.4g0.3g0.3g
Arvot/100g100g91kcal4g13.7g1.4g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=175993