Kasviskeitto

Kiehauta vesi ja liemikuutio, kuori ja paloitele kasvikset ja lisää liemeen.

Keitä pehmeiksi, lisää tomaattimurska ja vetäse sauvasekoittimella sileäksi.

Mausta yrteillä ja pippurilla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 320 grammaa

Satua63
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 14g0kcal0g0g0g0g
Kesäkurpitsa zucchini 4g0.7kcal0g0.1g0g0g
Porkkana 4.7g1.5kcal0g0.3g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)1.8g0.5kcal0g0.1g0g0g
Palsternakka 1.5g1kcal0g0.2g0g0.1g
Paprika, punainen0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Parsakaali brokkoli 2.3g0.8kcal0.1g0g0g0.1g
Valkosipuli 0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska 5.8g1.7kcal0g0.3g0g0.1g
Kasvisliemikuutio 0.3g0.9kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana70g15kcal0.2g2g0.2g0.8g
Valittu annoskoko35g8kcal0.1g1g0.1g0.4g
Annoskoko puolitettuna18g4kcal0.1g0.5g0.1g0.2g
Arvot/100g100g21kcal0.3g2.8g0.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=271820